صفحه اصلی | درباره ما | خبرنگار افتخاری | تماس با ما | ارسال خبر به ما | جستجوی پیشرفته | پیوندها | RSS
  • عناوين اخبار
    • تيتر اخبار
    • تيتر و ليد
    • تيتر و ليد و عکس
    • خبر برگزيده
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • گفتگو
  • سبک زندگی
  • عکس
  • ورزشی
  • فضای مجازی
  • فیلم
کد خبر: 10103 سیاسی 1390/12/23 - 13:35

سالك:حضور باشكوه مردم در راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات مجلس مهم‌ترين اتفاقات سال 90 بود
سخنگوي جامعه روحانيت مبارز با اشاره به جلسه فوق‌العاده اين تشكل روحاني در هفته جاري گفت: اين جلسه به رياست آيت‌الله مهدوي‌كني برگزار شد و در مورد نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي و حضور باشكوه مردم و همچنين برگزاري مرحله دوم انتخابات در سال 91 گفت‌وگو شد.

 

 

به گزارش زندگی حجت‌الاسلام والمسلمين احمد سالك در گفت‌وگو با ايسنا، همچنين اظهار كرد: در اين جلسه اعضاي جامعه روحانيت از تدابير مقام معظم رهبري و از حضور باشكوه و هوشيارانه مردم در عرصه‌هاي مختلف از جمله نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي تشكر و قدرداني كردند.

اين منتخب مردم اصفهان در مجلس نهم در تحليل خود از مهم‌ترين اتفاقات سياسي كه در سال 90 رخ داد، گفت: حضور باشكوه مردم در راهپيمايي 22 بهمن و همچنين نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي از جمله مهم‌ترين اتفاقات در سال 90 بود. همچنين سخنراني مقام معظم رهبري در نماز جمعه تهران در تاريخ 14 بهمن نيز كه در واقع منشور مديريت نظام را تبيين كردند، از اتفاقات مهم و موثر در سال 90 بود.

وي همچنين به كنترل هواپيماي جاسوسي آمريكا توسط متخصصين ايراني در سال 90 اشاره كرد و گفت: اين نيز از اتفاقات بسيار مهمي بود كه در سال 90 رخ داد چراكه اوباما براي بازگرداندن اين هواپيما از سوي ايران به اين كشور به التماس افتاد.

 


ارسال نظرات

نام
پست الکترونیک
متن
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به زندگی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

سامانه های مدیریت اطلاع رسانی دانی

روز : ماه :
سال :